NLB popisala 450 zaposlenika koje otpušta

Bez autora
Dec 27 2010

Nova Ljubljanska banka (NLB) već je sastavila popis 450 zaposlenika koje uprava, u skladu s planom racionalizacije, namjerava otpustiti. Riječ je uglavnom o zaposlenicima na šalterima, a mnogo ih je i iz srednjeg menadžmenta te nekoliko savjetnika. Iz NLB-a će morati otići približno 600 zaposlenika od njih ukupno 4000. Uprava bi u siječnju trebala pripremiti prvi prijedlog smanjenja broja zaposlenika, a broj individualnih ugovora se od početka mandata sadašnje uprave NLB-a smanjio sa 111 na 94. Dodajmo da je NLB u okviru dezinvestiranja za 8,7 milijuna konvertibilnih maraka, odnosno 4,4 milijuna eura prodala svoj 19,3-postotni udio u Pivari Tuzla.

NLB popisala 450 zaposlenika koje otpuštaNova Ljubljanska banka (NLB) već je sastavila popis 450 zaposlenika koje uprava, u skladu s planom racionalizacije, namjerava otpustiti.

Riječ je uglavnom o zaposlenicima na šalterima, a mnogo ih je i iz srednjeg menadžmenta te nekoliko savjetnika.

Iz NLB-a će morati otići približno 600 zaposlenika od njih ukupno 4000. Uprava bi u siječnju trebala pripremiti prvi prijedlog smanjenja broja zaposlenika, a broj individualnih ugovora se od početka mandata sadašnje uprave NLB-a smanjio sa 111 na 94.

Dodajmo da je NLB u okviru dezinvestiranja za 8,7 milijuna konvertibilnih maraka, odnosno 4,4 milijuna eura prodala svoj 19,3-postotni udio u Pivari Tuzla.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik